Spuneam saptamana trecuta ca sunt sigura ca luna lui Florar o va intrece in frumusete pe cea a lui Prier si ma gandeam ca pe langa noua splendoare oferita de multitudinea de flori, avem si trei evenimente importante: ziua lui Mihnea, casatoria baiatului prietenei mele si ziua onomastica a parintilor mei. Doua dintre cele trei evenimente au avut deja loc si ma aprob singura in ceea ce spuneam. Luna mai este si mai frumoasa, si mai intensa, si mai memorabila decat luna aprilie ?

Cu atatea evenimente serioase, se impune o buna organizare, cand mai apuci sa te gandesti la asta :))


Referitor la meniuri, ma bucur sa va spun ca pe ultimele le-am respectat in proportie de 80-90%, ceea ce este bine si imi da imboldul de a continua. Saptamana trecuta nu am prea mancat pe acasa si de aceea nu am mai facut meniul. Piata este inca plina de verdeturi si atat cat voi putea, le voi aduce si  in farfurie.

Pentru pranz şi seara:
– Luni – ciorba de peste cu stevie, aripioare de pui cu tarhon, cartofi unguresti
– Marti – ciorba de peste cu stevie, mancare de fasole verde cu carne de vitel
– Miercuri – bors de loboda cu ciuperci, placintă cu spanac, salata de paste cu verdeturi
– Joi – ficat la tigaie cu cartofi natur, macaroane cu branza si smantana
– Vineri – peste fript cu salata de primavara (toate verdeturile din casa, predominand salata verde)
– Sambata – friptura de Brasov, salata de primavara, placinta cu branza.
Dimineata:
– Luni – tartine cu pate de ficat, lapte
– Marti – iaurt cu cereale
– Miercuri – arpacas cu fructe, stafide si nuci
– Joi – tartine cu unt si branza, ceai 
– Vineri – cereale cu fructe uscate, inmuiate în ceai, tartine cu gem de caise
– Sâmbătă – omleta cu cascaval.
 Duminica va fi ca intotdeauna, a inspiratiei de moment.
Mihaela Damaceanu