Se pare că săptămâna trecută am cumpărat cam multă carne. Am şi sărit peste gătirea peştelui de joi, că am avut o stare de revoltă. Ne-am descurcat cu o omletă şi o salată şi nu s-a răsturnat lumea.
Cu toate acestea, nu am reuşit să gătesc de trei ori, lucru la care mă şi aşteptam. Tot în această intenţie, voi programa două supe/ciorbe, că poate scap mai uşor. Pieptul de pui, cumpărat în exces săptămâna trecută, va fi folosit la supa rădăuţeancă.
Mulţumim ca de fiecare dată, Irinei, pentru link-party.
Meniul săptămânii 4-9 februarie va fi următorul:

Dimineaţa vom avea sandvişuri cu creme de brânză/caşcaval şi nelipsitele cereale cu iaurt, lapte/compot.

Pentru prânz şi seară, adică cele 6 porţii, din care trei se mănâncă atunci şi trei a doua zi la prânz, programăm:

     

LUNI
prânz
 ciorbă rădăuţeană
cartofi franţuzeşti

MARŢI

prânz
ciorbă rădăuţeană
pulpe şi aripi de pui la cuptor cu salată de ţelină cu mere

MIERCURI

prânz
mâncărică de mazăre
  salată de vinete

JOI

prânz
ciorbă de sfeclă
  peşte prăjit cu mujdei şi mămăliguţă

VINERI

prânz

ciorbă de sfeclă
friganele de conopidă-de post
salată de varză murată

SÂMBĂTĂ

dimineaţă
sufleu de conopidă

prânz

clătite cu ciuperci şi pesmet

 cartofi umpluţi cu carne

     

DUMINICĂ
inspiraţie de moment  

      
 Desertul va consta în fructe proaspete, nuci, seminţe de dovleac, mere coapte cu nuci şi gem. 

          Mihaela Dămăceanu