A fost o săptămână ceva mai grea, obositoare şi pentru că a început şcoala, dar şi pentru că a venit după două weekenduri în care sâmbăta s-a lucrat. Am izbutit sa respectăm planificarea, cu două mici abateri: am inversat un fel de mâncare între două zile şi am renunţat să gatesc ceva deoarece făcusem o cantitate prea mare în ziua precedentă.Continuăm să planificăm meniul, întrucât am simţit din nou că ne ajută.
Să vedem deci, care va fi următorul meniu:
pâine, brânză, unt, ceai
prânz
pizza cu ciuperci
MARŢI
dimineaţă
tartine cu muşchi fiert cu condimente
prânz
ciorbiţă de viţel
salată de crudităţi cu peşte
MIERCURI
dimineaţă
cereale înmuiate în compot de ananas, cu bucăţi de fructe proaspete
prânz
pilaf cu ciuperci şi murături
JOI
dimineaţă
cereale cu iaurt
prânz
ciorbiţă de viţel(de marţi)
cârnăciori de casă cu piure de cartofi
salată de varză cu mărar
VINERI
dimineaţă
arpacaş fiert, combinat cu fructe, miere, stafide şi nuci
prânz
placintă cu spanac si ciuperci
chifteluţe de cartofi cu salată de varză roşie
SÂMBĂTĂ
dimineaţă
omletă cu caşcaval, pate de ficat făcut în casă
prânz
şniţel de pui cu piure de cartofi
salată verde
O săptămână mai uşoară, tuturor!
Mihaela Dămăceanu
Arpacasul fiert cu miere si nuci e un fel de coliva? Suna tare bine. Poate ai timp sa pui reteta pe blog cand il faci.
Abia astept sa-mi spui daca v-a placut placinta cu spanac.
Când îl voi pregăti, fotografiez totul şi postăm aici. L-am testat demult, de la o colegă ce nu mai mânca carne. Le-a plăcut şi băieţilor mei, care sunt un pic mai cu strămbături, când vin cu noutăţi. Aşa au zis şi ei, că parcă ar fi colivă. Şi eu aştept să văd cum iese plăcinta. Am ales varianta de post.
suna bine dar de multe ori suma de 220 lei e prea mare pentru o singura saptamana
Trist, dar din păcate, posibil.