A fost o săptămână ceva mai grea, obositoare şi pentru că a început şcoala, dar şi pentru că a venit după două weekenduri în care sâmbăta s-a lucrat. Am izbutit sa respectăm planificarea, cu două mici abateri: am inversat un fel de mâncare între două zile şi am renunţat să gatesc ceva deoarece făcusem o cantitate prea mare în ziua precedentă.Continuăm să planificăm meniul, întrucât am simţit din nou că ne ajută.
Să vedem deci, care va fi următorul meniu:
pâine, brânză, unt, ceai
prânz
pizza cu ciuperci
MARŢI
dimineaţă
tartine cu muşchi fiert cu condimente
prânz
ciorbiţă de viţel
salată de crudităţi cu peşte
MIERCURI
dimineaţă
cereale înmuiate în compot de ananas, cu bucăţi de fructe proaspete
prânz
pilaf cu ciuperci şi murături
JOI
dimineaţă
cereale cu iaurt
prânz
ciorbiţă de viţel(de marţi)
cârnăciori de casă cu piure de cartofi
salată de varză cu mărar
VINERI
dimineaţă
arpacaş fiert, combinat cu fructe, miere, stafide şi nuci
prânz
placintă cu spanac si ciuperci
chifteluţe de cartofi cu salată de varză roşie
SÂMBĂTĂ
dimineaţă
omletă cu caşcaval, pate de ficat făcut în casă
prânz
şniţel de pui cu piure de cartofi
salată verde
O săptămână mai uşoară, tuturor!
Mihaela Dămăceanu
Trackback 4