Mulţumim Irinei pentru Mozaicul lunii, pentru toate ideile ei frumoase şi pentru generozitatea cu care ne ajută!

S-a încheiat şi frumoasa lună a toamnei şi chiar dacă ne-a lovit frigul prea repede, tot au fost şi zile calde şi plăcute, pe care le-am umplut cu plimbări prin parc şi puţin prin restul oraşului. Ajung atât de rar în alte locuri ale Bucureştiului, căci atunci când se mai şi întâmplă, mă simt bucuroasă ca un copil în excursie!
 
Luna octombrie a fost marcată de ocupaţiile şcolăreşti, căci temele şi treburile pentru şcoală devin din ce în ce mai serioase. Mihnea a fost deja la primul concurs şi suntem relativ mulţumiţi de rezultat.
În afară de serviciu şi controlarea temelor, mie nu îmi prea mai rămâne alt timp decât pentru treburile alsolut obligatorii ale casei. Apoi puţin la blog şi aşa a zburat săptămâna! Am avut şi câteva zile de bolit, urmate de vizite pe la doctori şi analize. 
Dar m-am liniştit acum, căci toate organele mi-s bune şi la locul lor :)) 
Exceptând vreo două vertebre tasate, dar aici numai kinetoterapia mă poate ajuta.
Finalul lunii a fost dedicat pregătirilor pentru Halloween. Chiar dacă nici eu nu prea mă omor după această sărbătoare, ea ocupă un loc important în casă, întrucât copilul este fascinat. Iar mie îmi plac tare mult dovlecii, deci una peste alta, a fost amuzant şi plăcut! 
Revin cu fotografii!
Mihaela Dămăceanu