Revenim astăzi cu ofertele de vineri:
– cumpărăturile de la piaţă au fost mai legere şi nu am mai ajuns la Piaţa Obor, ci la una micuţă din apropiere, unde preţurile sunt puţin mai mari. Nu va fi o opţiune permanentă, dar orientativ selectez câteva preţuri, din care exclud carnea, căci nu am cumpărat deloc:
      – piersici şi prune la 4 lei/kg
      – caise 4 lei/kg
      – pepeni 1,5 lei/kg
      – roşii 3-3,5 lei/kg, 
      – castraveţi 1 leu/kg
      – ardei 4 lei/kg
      – cartofi 1,5 lei/kg.
      – telemea de vacă 13 lei/kg

 

– săptămâna trecută am avut o problemă cu carnea tocată de la Billa. Este prima oară când mi se întâmplă să nu fie în regulă, dar adăugând şi faptul că nici ofertele nu mi se mai par la fel de tentante ca în iarnă, m-am hotărât să mă reorientez. Aşadar, mi-am îndreptat atenţia înspre Carrefour. Aici, cele mai interesante reduceri sunt următoarele: din categoria preţ şoc-la care nu se afişează reducerea dar are preţuri foarte bune, am remarcat pulpele de pui cu spate Fragedo la 9,29 lei, aripi de pui Agricola la 10,99 lei şi cartofi noi la 0,79 lei. Per kilogram, desigur. Din capitolul de oferte mi-au atras atenţia telemeaua de vacă la 11,90 lei/kg (reducere de 20%), caşcavalul Solomonescu la 23,70 lei (reducere de 15%), file Pangasius la 7,99 lei/kg (reducere de 38%), măsline la 14,00 lei/kg (reducere de 38%), roşii la 1,69 lei/kg (reducere de 30%, de la 2,42), piersici la 2,40 lei/kg (reducere de 10%, de la 2,79). Restul produselor din ofertă le găsiţi aici.

La alte capitole, nealimentare, am selectat următoarele:

– „Mallul online al familiei tale”, adică Elefant.ro ne îmbie încontinuu. Au genţi reduse de la 706,21 lei la 149,9 lei, adică 78% reducere. Procentul este impresionant, dar îmi pare că preţul la care s-a aplicat este exagerat.  Vedeţi cum vi se par şi vouă aici
La capitolul produselor destinate bucătăriei mi-a atras atenţia o formă pentru guguluf, redusă de la 135,47 lei la 54,99 lei. O puteţi vedea aici, alături de alte minunăţii.
La cărţi au două promoţii interesante cu reduceri până la 80%, care sunt valabile până luni inclusiv. Sunt aici, dacă doriţi să le vedeţi.
 

– la produse destinate casei şi grădinilor mi-a plăcut foarte mult o selecţie de ghivece, găsită la Bellesser

Primul costă 15 lei, de la 24 lei, iar al doilea este metalic şi se poate cumpăra la preţul de 34 lei, redus de la 58 de lei. Au multe idei frumoase pentru flori.

– Şi dacă dorul de concediu nu vă dă nici vouă pace, vă trimit iar la studiat oferte de bilete de avion, sejururi şi city break-uri. Pe mine mă tentează vreo 5-6 că nici nu pot să hotărăsc unde m-aş duce mai repede, dacă finanţele mi-ar permite. Dacă nu sunteţi în aceeaşi situaţie cu mine, puteţi răsfoi aici. sau  aici.

Pe lângă biletele de avion începând de la 24 euro plus 15 taxa de serviciu şi city break de la 151 euro, au şi o ofertă la abonare constând într-un voucher de 20 de euro pentru orice city break. Vola sunt, despre ei am vorbit.

Îmi cer scuze cititorilor ce au deschis aseară postarea cu acelaşi titlu, am apăsat fără să observ pe publicaţi şi aţi văzut o postare neterminată, mai veche.

Cu speranţa că vă sunt de ajutor, precizez că unele linkuri sunt afiliate şi vă urez să aveţi un week-end plăcut!

Mihaela Dămăceanu