Am primit de la Antoaneta o leapşă ce a pornit de la Dana de pe ebloguri şi mi-a mers direct la suflet. Poate pentru că sunt oricum într-o perioadă de analiză a blogului sau poate pentru că sunt într-o dispoziţie mai melancolică, nu sunt chiar foarte sigură de ce, dar a atins o coardă sensibilă. De aceea mă grăbesc să răspund, chiar dacă mai am una în spate, la care am rămas datoare.
Provocarea de la Antoaneta se referă la cel mai drag articol de pe blog. În primul moment mi-a venit în minte Pledoarie pentru cuvântul bun însă în al doilea, mi-am amintit de ursitoare, primul articol al acestui blog, publicat atunci cu mare-mare emoţie. Poate că această emoţie am simţit-o şi o voi simţi în continuare doar eu, dar provocarea se referă la cel mai drag articol al meu, nu?
Şi pentru că tot veni vorba, ce-ar fi dacă v-aş întreba şi pe voi care este articolul ce v-a plăcut cel mai mult din ceea ce aţi citit pe la noi?
Ar fi de bine, zic eu, că aş mai afla ce vă place vouă şi poate aş trage nişte concluzii.
Dar să revin la ursitoare. Pentru mine, nu numai că a fost primul articol al blogului, dar subiectul lui a rămas şi va rămâne, un moment important al vieţii, o amintire ce va căuta răspunsuri toată viaţa.
Cu emoţie a fost momentul despre care am povestit, cu emoţie l-am scris, cu emoţie l-am recitit şi tot cu emoţie voi urmări şi voi spera…să se adeverească!
Transmit leapşa mai departe oricui doreşte să participe, dar în mod special aş vrea să aud răspunsurile AnastasieiMihaeleiIulianei, Valentinei, Ralucăi M, Claudiei şi Adrianei.
Regula este să menţionaţi locul din care a pornit şi vă doresc o săptămână minunată!
Mihaela Dămăceanu