În urmă cu câteva săptămâni am aflat de la Iuliana despre o iniţiativă interesantă, găzduită de blogatu.ro. Este vorba despre o zi în care putem recomanda articole ce ne-au plăcut, scrise pe alte bloguri. Eram în pauză de scris în perioada aceea, dar mi-am propus de atunci să preiau această idee, când voi reveni pe blog.
       Din ce am citit săptămâna aceasta, cel mai mult m-au impresionat următoarele:
– Vienela a scris un atât de sensibil articol, intitulat „Prin ploaia de vară”, că l-am terminat cu o lacrimă într-un colţ de ochi. Trist, dar scris extraordinar de frumos. Adevărată literatură. Am mari probleme cu timpul şi de aceea simt acum nevoia să îi spun Vienelei că îmi pare rău că am ajuns atât de târziu pe blogul ei;
– Iulia a prezentat cu ceva mai mult timp în urmă, o listă utilă de bloguri de finanţe personale. Cum întotdeauna m-a interesat acest capitol important al vieţii, mi-a plăcut să găsesc atâtea recomandări într-un singur loc. Pe unele le ştiam, dar am descoperit şi multe altele, care m-au mai ţinut legată de computer nişte ore bune, cu tot felul de idei interesante de aplicat. Un articol ce implică multă muncă şi pe care îl găsiţi aici;
– dor de cireşe şi amintiri din copilărie, mi-a stârnit Părintele Victor cu sensibilitatea, profunzimea şi poezia cu care scrie, prin articolul Fotografia. L-am citit cu bucurie şi am revenit astăzi cu aceeaşi plăcere să-l mai citesc odată să primesc puţină tihnă.
     Cu speranţa că vă vor plăcea şi vouă cele alese de mine, închei recomandările pentru a vă ura o zi de VIIINERI plină de pace şi căldură!
      Mihaela Dămăceanu